In 2017 is de stichting Expertisecentrum voor het Slagersambacht opgericht met als doel specifieke kennis en kunde van het slagersambacht te borgen. Immers, er zit veel ‘ambachtelijke kennis’ verborgen bij diegenen die een beroep in het vlees uitoefenen. Bij ondernemers maar ook bij medewerkers van bedrijven. Door het in kaart brengen van deze kennis kunnen we deze bewaren voor nu en in de toekomst.
De organisatie van het Expertisecentrum voor het Slagersambacht bestaat uit een bestuur, het secretariaat en uit een team van vaktechnische ambassadeurs. We stellen ons graag aan u voor:
directeur belangenbehartiging KNS
directeur myBusinessBoost & Nextdeli BV
Coördinator Expertisecentrum
Worst- en vleeswarendeskundige, auteur, adviseur, voorlichter, gastdocent en productontwikkelaar
SVO docent, Heerhugowaard
SVO docent Rijswijk
SVO docent, Zwolle & Houten
Branche erkende Meesterslager, Meester Worstmaker, Rookworstkampioen
Meester Worstmaker, VAS-kampioen, Worstmakerij van het jaar
Meester Worstmaker, Slavakto-kampioen en 3 jaar op rij genomineerd voor de Gouden Slagersring
Meester worstmaker, Winnaar IYBC, Gouden Slagersring en Worstmakerij van het jaar