BBQ-seminar ‘Vuur, passie & vakkennis’

Als start van een hopelijk mooi zomerseizoen, gaan wij voor u als slager, vakman en ondernemer als Expertisecentrum voor het Slagersambacht een prachtig event organiseren op donderdag 19 mei. U bent uitgenodigd om op deze dag bij ons waardevolle kennis op te doen over een aantal actuele onderwerpen in het slagersambacht tijdens ons BBQ-seminar:

‘Vuur, passie & vakkennis’

Het BBQ-seminar wordt gehouden op de lokatie van SVO, op de Sleepboot 2 in Houten. Het event is gratis (1 afgevaardigde) voor Expertleden van het ECS en donateurs. Extra afgevaardigden betalen €100,-. Bent u geen Expertlid, dan is de toegangsprijs ook €100,- We vragen u om zich in te schrijven via de de inschrijfknop hieronder. Schrijft u zich snel in, want VOL is VOL !

 

Programma

14:00-14:30
Inloop met koffie en wat lekkers

14:30
Opening door Wim van den Brink (Bestuursvoorzitter ECS)

14:40
Uitleg programma door Ron Kinkelaar en Ben Hansen

14:45
Centrale presentatie door Bastiaan Schlosser, uitgever van Fire & Food!

15:45
Discussie over de onderwerpen van de sprekers

16:00
Pauze

16:45 – 19:00 : 3 Workshop ronde’s van 45 minuten

  • 1e Workshop ronde – Dutch BBQ team & Paul van Trigt maken hybride chipolata worstje voor op de BBQ!
  • 2e Workshop ronde – Cooker Mitch van Egmond maakt bavette Caveman style met Chimichurri met goede convenience en hogere marge!
  • 3e Workshop ronde –Kruiden, marinades & presentatietechnieken door Creative Butcher Martijn van Vulpen!

19:00
BBQ Buffet – 
verzorgd door Paul van Trigt

19:45
Paneldiscussie over de inhoud van de workshops
Terugkoppeling algemene bevindingen van productkeuring

20:30
Plenaire afsluiting en einde

 

Meer informatie

Voor meer informatie over dit BBQ-seminar of over het Expertisecentrum voor het Slagersambacht kun je ons bereiken op: 030-2758188 of mail naar: info@expertisecentrumslagersambacht.nl