Activiteiten

Geen Evenementen

Activiteiten Slavakto, VAS en NSM

Het Expertisecentrum voor het Slagersambacht is altijd op diverse manieren betrokken bij grote evenementen van de Slavakto, VAS en NSM. De besturen van deze organisaties hebben het volgende besluit gecommuniceerd.

Rijswijk, 25 januari 2021 – Door de verschuiving van de NSM/SVO-foodchallenge van het afgelopen jaar naar 2021 is besloten de Slavakto te verplaatsen naar 2022 en de volgende VAS beurs te houden in 2023. Daarmee was de 3 jaarlijkse cyclus van de slagersbeurzen/evenementen weer hersteld. Het voortduren van de coronapandemie heeft ertoe geleid dat dit evenement van de NSM en SVO ook in 2021 niet kan worden georganiseerd.

Het bestuur van de NSM is voornemens in het najaar in elk geval vakwedstrijden te organiseren. Op welke wijze dat zal gebeuren, is nu nog in verband met de coronamaatregelen onduidelijk. Hierover wordt binnenkort meer informatie bekend gemaakt.

Achter de schermen zijn de voorbereidingen voor de Slavakto 2022 alweer begonnen. Het bestuur is in gesprek met diverse partijen om van de Slavakto volgend jaar een sprankelend, inspirerend en mogelijk vernieuwend evenement te maken.

Namens het Expertisecentrum voor het Slagersambacht, Ron Kinkelaar