1861 - hofleveranciers

1861 Hofleveranciers

Om ‘Hofleverancier’ te mogen worden is het niet nodig dat je aan het Koninklijk Huis levert. Er zijn zelfs verschillende leveranciers die aan het Koninklijk Huis leveren maar toch geen Hofleverancier zijn. Om het predikaat te mogen voeren moet je als ondernemer aan verschillende voorwaarden voldoen.

Zo moet je minimaal 100 jaar bestaan en dat ook kunnen bewijzen, als ondernemer moet je je zowel plaatselijk als regionaal onderscheiden van de concurrentie en je moet, zowel economisch als juridisch, van onberispelijk gedrag zijn. Het predikaat is een visitekaartje voor de ondernemer en staat voor een solide en lange bestaansgeschiedenis.

Een Hofleverancier is herkenbaar aan een uithangbord met het bovenstaande logo. Als voorbeeld hier een foto van slagerij Dungelman in Den Haag. Sinds 1861 is Dungelmann onlosmakelijk verbonden met de hofstad. Het bedrijf dankt haar succes aan de ruime keuze en constante kwaliteit van nationaal en internationaal kwaliteitsvlees en ook in haar vleeswaren toont zij zich een ware wereldreiziger.

Dungelmann is verder bij jong en oud en van minister tot stratenmaker beroemd om twee oer-Hollandse lekkernijen: het balletje gehakt en de croquet(ten). En voor wie geen tijd heeft om zelf te koken bereiden ze dagelijks heerlijke verse maaltijden. Van stampotten tot mooie vlees- en prachtige wildgerechten. Bij Dungelmann ben je nog echt cliënt en kun je rekenen op ouderwetse service.