Van de bestuurstafel

Voor je ligt de eerste ‘expertise-post’ van 2020. Van slagers, voor slagers. De ‘expertise-post’ is onze uitlaatklep waarmee we je willen bereiken met eigenlijk van alles op het gebied van het slagersambacht. En vooral de dingen die we als ‘Expertisecentrum voor het Slagersambacht’ willen ondernemen om ons ambacht naar de toekomst te kunnen continueren. En wat ons betreft staat kennisdeling daarin centraal.

Wat kun je van het expertisecentrum tegenkomen?

Wij doen 2 x per jaar een landelijke productkeuring. Iedere vakman/vrouw die lid is van het Expertisecentrum (wij noemen onze leden ‘Experts’) kan daaraan meedoen. Daarnaast kunnen we je advies geven bij alle vaktechnische vragen die je hebt of problemen die je tegen komt. Ook organiseren we een paar keer per jaar een masterclass of een ander event waarin kennisoverdracht centraal staat. Binnenkort hoor je daar meer over van ons! Last-but-not-least kun je bij het SVO terecht voor aansprekende trainingen en opleidingen die wij als Expertisecentrum gecertificeerd hebben. Verder in deze nieuwsbrief kun je daar meer over lezen.

Wat kunnen we daarin voor elkaar betekenen?

Ben je slager en/of oefen je het slagersberoep uit in wat voor vorm ook, dan kun je bij ons terecht voor eigenlijk alles wat met het ambacht van slager te maken heeft. Sluit je aan bij het Expertisecentrum en word ook Expert! Ga naar onze website www.expertisecentrumslagersambacht.nl en lees daar meer over wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Sparren? Dat kan natuurlijk altijd! Neem contact op met onze coördinator Ron Kinkelaar! Zijn telefoonnummer is: 06-52027911

Namens het bestuur,

Ben Hansen