Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie Beurs

VAS-beurs op 4 en 5 november 2019

De VAS (Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie) beurs zal dit najaar plaatsvinden op maandag 4 en dinsdag 5 november van 14.00 uur tot 22.00 uur, wederom in de Centrale Markthal te Amsterdam. Het belooft weer een gezellig en inspirerend slagersevenement te worden voor ondernemers én haar medewerkers.

Het thema dit jaar zal zijn “Vlees is een geschenk”, brutaal en ludiek met een knipoog naar de branche. Wederom zullen de vakwedstrijden een prominente plaats innemen en wordt de bezoeker geïnspireerd door diverse activiteiten. Op 4 november zal op de VAS beurs ook de finale plaatsvinden van de verkiezing van de “Leukste slagerij van Nederland 2019”. 

De inschrijving van de VAS-beurs is reeds al van start gegaan. Diverse exposanten hebben zich al ingeschreven, het belooft dan ook een beurs te worden met een groot en veelzijdig aanbod. Net als bij de editie van 2016 werken de besturen van de VAS en Stichting Slavakto samen. Zo neemt het bestuur Stichting Slavakto de exposanten- en bezoekerscommunicatie voor haar rekening. John Bakker zal namens het VAS-bestuur de vakwedstrijden organiseren. De keuring van de ingezonden producten zal plaatsvinden op 1 en 2 november bij SVO in Houten.