artikel1-web

Eerste expertise-post

Zo, hier is ie dan! Deze expertise-post ontvang je exclusief omdat we je welkom konden heten als Expert! Je ontvangt hem in ieder geval elke laatste vrijdag van de maand. Zo kunnen we je bijpraten over alle belangrijke ontwikkelingen in het slagersvak en natuurlijk over onze vorderingen in het borgen en overdragen van vakkennis.

 

Dat is tenslotte de doelstelling van het Expertisecentrum. Daarnaast ontvang je praktische vaktechnische tips, interessante recepten, impressies over evenementen waar we als Expertisecentrum bij waren en stellen we nieuwe Experts die we mochten verwelkomen aan je voor. Aankomende 4 oktober organiseren we ook onze eerste Masterclass (Van fok tot kok).

 

Heb je je daar nog niet voor opgegeven? Doe dat dan snel via deze link, zodat je dit mooie evenement niet mist!