
BBQ-seminar ‘Vuur, passie & vakkennis’
Als start van een hopelijk mooi zomerseizoen, gaan wij voor u als slager, vakman en ondernemer als Expertisecentrum voor het Slagersambacht een prachtig event organiseren op donderdag 19 mei. U bent uitgenodigd om op deze dag bij ons waardevolle kennis op te doen over een aantal actuele onderwerpen in het slagersambacht tijdens ons mini-seminar:
‘Vuur, passie & vakkennis’
Het BBQ-seminar wordt gehouden op de lokatie van SVO, op de Sleepboot 2 in Houten. Het event is gratis (1 afgevaardigde) voor Expertleden van het ECS en donateurs. Extra afgevaardigden betalen €100,-. Bent u geen Expertlid, dan is de toegangsprijs ook €100,- We vragen u om zich in te schrijven via de de inschrijfknop hieronder. Schrijft u zich snel in, want VOL is VOL !
Programma
14:00-14:30
Inloop met koffie en wat lekkers
14:30
Opening door Wim van den Brink (Bestuursvoorzitter ECS)
14:40
Uitleg programma door Ron Kinkelaar en Ben Hansen
14:45
Centrale presentatie door Bastiaan Schlosser, uitgever van Fire & Food!
15:45
Discussie over de onderwerpen van de sprekers
16:00
Pauze
16:45 – 19:00 : 3 Workshop ronde’s van 45 minuten
- 1e Workshop ronde – Dutch BBQ team & Paul van Trigt maken hybride chipolata worstje voor op de BBQ!
- 2e Workshop ronde – Cooker Mitch van Egmond maakt bavette Caveman style met Chimichurri met goede convenience en hogere marge!
- 3e Workshop ronde –Kruiden, marinades & presentatietechnieken door Creative Butcher Martijn van Vulpen!
19:00
BBQ Buffet – verzorgd door Paul van Trigt
19:45
Paneldiscussie over de inhoud van de workshops
Terugkoppeling algemene bevindingen van productkeuring
20:30
Plenaire afsluiting en einde
Meer informatie
Voor meer informatie over dit BBQ-seminar of over het Expertisecentrum voor het Slagersambacht kun je ons bereiken op: 030-2758188 of mail naar: info@expertisecentrumslagersambacht.nl